• Sterk Huis en Veilig Thuis Midden-Brabant verwelkomen Paul Blokhuis als hun nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht 

  15 mei 2023
  Op 1 juli wordt Paul Blokhuis voorzitter van de Raad van Toezicht van Sterk Huis en Veilig Thuis. Paul Blokhuis is de opvolger van Marc Hendriks, die bijna negen jaar deze functie vervulde. Marc Hendriks heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens zijn voorzitterschap, vooral gezien de complexe periode die sinds de decentralisatie in 2015 heeft plaatsgevonden. We zijn hem zeer dankbaar voor zijn krachtige visie, vertrouwen in en lef voor Sterk Huis en Veilig Thuis.

 • Kijkje in de Keuken

  9 mei 2023
  In juni organiseren wij weer een ‘Kijkje in de Keuken bij Veilig Thuis Midden-Brabant. Er zijn nog enkele plekken vrij op donderdagmiddag 8 juni van 14.00 tot 17.00 u.
  In september en november zijn er ook weer Kijkjes in de Keuken waarvoor kan worden ingeschreven. Wees er wel snel bij, want vol is vol!

 • Stop Femicide! #nietéénmeer

  8 maart 2023
  Elke acht dagen wordt er in Nederland een vrouw vermoord.
  Femicide komt in Nederland veel vaker voor dan in de ons omringende landen. Dit moet anders! Namens alle organisaties Veilig Thuis en de Vrouwenopvang doen we de politiek een oproep.

 • Nieuwe website

  1 maart 2023
  Op 1 maart is de nieuwe website van Veilig Thuis Midden-Brabant live gegaan.

 • De vijf vragen aan…

  02 november 2022
  Monique van den Hurk, School Maatschappelijk Werker bij Speciaal Onderwijs de Keyzer en Kim Mandemakers, Outreachend Casemanager bij Veilig thuis Midden Brabant.

 • Week tegen kindermishandeling

  02 november 2022
  Tijdens de Week tegen Kindermishandeling (14 t/m 20 november 2022) vragen we expliciet aandacht voor kindermishandeling. Door het delen van ervaringsverhalen, kennis en het organiseren van activiteiten tijdens deze week bieden we je handvatten waarmee je jouw aanpak van kindermishandeling kunt versterken. Kom jij naar een activiteit in jouw regio/gemeente? Meer informatie: https://expertisecentrum-hgkm.nl/week/

 • Gemeenten Baarle-Nassau en Alphen-Chaam toegetreden tot de regio Hart van Brabant

  19 oktober 2022
  De gemeenten Baarle-Nassau en Alphen-Chaam zijn vorig jaar toegetreden tot de regio Hart van Brabant. Er wordt samengewerkt op het gebied van Jeugdhulp en Wmo-begeleiding.
  Per 15 december 2022 wordt deze samenwerking verbreed naar het terrein van zorg en veiligheid. Het gaat dan om beschermd wonen, vrouwenopvang, maatschappelijke opvang, bemoeizorg, Veilig Thuis en Zorg- en Veiligheidshuis.