Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Veilig Thuis Midden-Brabant? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

 • Sterk Huis en Veilig Thuis Midden-Brabant verwelkomen Paul Blokhuis als hun nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht 

  15 mei 2023
  Op 1 juli wordt Paul Blokhuis voorzitter van de Raad van Toezicht van Sterk Huis en Veilig Thuis. Paul Blokhuis is de opvolger van Marc Hendriks, die bijna negen jaar deze functie vervulde. Marc Hendriks heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens zijn voorzitterschap, vooral gezien de complexe periode die sinds de decentralisatie in 2015 heeft plaatsgevonden. We zijn hem zeer dankbaar voor zijn krachtige visie, vertrouwen in en lef voor Sterk Huis en Veilig Thuis.

 • Kijkje in de Keuken

  9 mei 2023
  In juni organiseren wij weer een ‘Kijkje in de Keuken bij Veilig Thuis Midden-Brabant. Er zijn nog enkele plekken vrij op donderdagmiddag 8 juni van 14.00 tot 17.00 u.
  In september en november zijn er ook weer Kijkjes in de Keuken waarvoor kan worden ingeschreven. Wees er wel snel bij, want vol is vol!

 • Stop Femicide! #nietéénmeer

  8 maart 2023
  Elke acht dagen wordt er in Nederland een vrouw vermoord.
  Femicide komt in Nederland veel vaker voor dan in de ons omringende landen. Dit moet anders! Namens alle organisaties Veilig Thuis en de Vrouwenopvang doen we de politiek een oproep.